Informació general

Alguns establiments cambrilencs repartiran catàlegs de jocs i joguines en català dins la campanya del Centre de Normalització Lingüística

Per Redacció

El serveis i oficines del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus difonen aquests dies el catàleg de jocs, joguines i DVD en català. La publicació recull de manera exhaustiva els productes existents al mercat classificats per tipus, edat dels destinataris i marques comercials.

Amb el catàleg, que s’envia a escoles i entitats, el Consorci per a la Normalització Lingüística vol fer conèixer a la població l’oferta d’aquests productes en català, coincidint amb l’augment de la demanda motivada per les festes de Nadal i Reis.

En aquesta campanya hi col·laboren disset botigues i establiments especialitzats en aquests productes: Joguines Elena, Rialles i Zacaries Jac de Cambrils; El Llapis, Estanc M. Pilar i Mikilàndia, de Falset, i Abacus, Di-joc, Galatea Llibres, Grup 4, Joguines Mar i Cel, Joguines Segú, Llibreria Gaudí, Los Pollitos, Magatzems Chacón i Tomàs Barberà de Reus.

Les persones interessades poden demanar el catàleg als serveis i oficines del Centre de Normalització Lingüística o consultar-ne el contingut al webwww.cpnl.cat/reus.

Comenta aquest article