Societat

El Concert de Nadal organitzat per l'Escola Municipal de Música recapta fons per a la Marató de TV3

Per Redacció

L'orquestra de nivell mitjà interpretant peces de la sèrie "Fur Kinder" ahir al vespre

L'Escola Municipal de Música de Cambrils va oferir ahir al vespre el Concert de Nadal a l'ermita de la Verge del Camí. El preu de l'entrada del concert consistia en una donació voluntària que es podia fer en una guardiola que hi havia a l'entrada de l'Ermita, ja que, el concert, està englobat dintre de les activitats que associacions, entitats, centres educatius i AMPA de Cambrils han organitzat amb motiu de la Marató de TV3 , que aquest any està dedicada a les malalties del cor, amb el projecte promogut per l'Ajuntament "Cambrils Solidari en Pro de la Marató de TV3 2007".

Els assistents al concert van omplir l'Ermita per gaudir del concert a càrrec de diversos grups de l'Escola Municipal de Música. El concert el van obrir el cor infantil format per 31 alumnes amb edats compreses entre 8 i 11 anys i dirigits per Reyes Gil, que van cantar quatre nadales ben conegudes com és el cas de "El noi de la mare" o "Les dotze van tocant". Els segons a actuar van ser el cor juvenil format per 29 alumnes d'entre 12 i 16 anys i dirigits també per Reyes Gil, que van cantar cinc nadales entre les quals "Santa Nit" o "Adeste fideles".

Seguidament va ser el torn de les dues orquestres. En primer lloc l'orquestra Orca formada per 35 alumnes d'entre 8 i 12 anys i dirigida per Francesc Sánchez, que va interpretar la simpàtica peça "The Circus comes to town". Després va ser el torn de l'orquestra de nivell mitjà formada per 10 alumnes d'entre 13 i 16 anys i dirigida també per Francesc Sánchez, que va interpretar peces de la sèrie "Fur Kinder".

El concert el van finalitzar el grup de vent Crescendo format per 17 alumnes d'entre 13 i 16 anys i dirigits per Dídac Arcas, que van interpretar tres cançons, entre les quals destaquen les bandes sonores de les pel·lícules La Bella i la Bèstia i Pirates del Carib.

Comenta aquest article