Informació general

L'oposició denuncia de nou "un acte de menyspreu" al no ser convidats a la visita del conseller Francesc Baltasar

Per Redacció

Els tres grups de l'oposició de l'Ajuntament de Cambrils –Convergència i Unió, Plataforma Independent Cambrilenca i Partit Popular– tornen a mostrar el seu malestar amb l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– de qui afirmen "que suma nous despropòsits i manté els seus tics antidemocràtics".

En un comunicat de premsa conjunt enviat ahir pels tres grups, aquests "lamenten de nou un acte de menyspreu cap a l'oposició de l'Ajuntament de Cambrils que no ha estat convidada a la visita que ha fet aquest dimecres al consistori el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Francesc Baltasar". Segons es manifesta en aquest comunicat, "la Plataforma Independent Cambrilenca, Convergència i Unió i el Partit Popular no han rebut cap comunicació, ni oficial ni oficiosa, ni escrita ni de paraula, anunciant la presencia del conseller a l'Ajuntament. Ens n'hem assabentat aquest mateix matí quan, al baixar a la planta baixa, hem vist l'alcalde de Cambrils, diversos regidors de l'equip de govern i el cap de la Policia Local a l'entrada del consistori. Les regidores de la PLIC Mar Roca i Laura Mellau han sortit al carrer on l'alcalde els ha saludat i tampoc els ha dit res de la visita". Recordem que el motiu de la visita de Francesc Baltasar era la signatura del conveni per a la futura construcció d'habitatges dotacionals per a gent gran i gent jove

Des de l'oposició també es lamenta que, "els tres partits de l'oposició van votar a favor d'aquest projecte i van donar el vistiplau al conveni, per la qual cosa aquest menyspreu és encara més greu i lamentable. Ens acusen de voler sortir a la foto i ara demostren que no ens conviden per sortir-hi ells sols, per fer mèrits en un tema on tots hi hem donat suport. Considerem aquest fet una nova falta de respecte i menyspreu inacceptable per part d'una persona que, faltant a la veritat, sempre ens diu als plens que convoca l'oposició a tots els actes. A part de mentir, l'alcalde de Cambrils demostra una manca d'educació important i digna d'analitzar, un tarannà gens democràtic que es basa en amenaçar i intentar barrar la seva tasca a l'oposició amb reglaments absurds i elements de dissuasió a l'interior de l'Ajuntament. Demana que l'oposició controli, denunciï i fiscalitzi, però li amaga i nega totes les oportunitats d'exercir la seva labor. Exigim explicacions i que se'ns demani disculpes en nom dels milers de cambrilencs i cambrilenques que representem i demanem a l'alcalde, una vegada més, que actuï democràticament, amb transparència i sense actituds caciquistes".

Comenta aquest article