Peus de porc
Maria Elena Fabra Ramon |
4 peus de porc
1 llesca de pa dur
2 cebes
2 tomaques
2 grans dall
8 o 10 ametlles torrades
Sal
Oli
1 fulla de llorer
Preparació
Netejarem bé les potes i les posarem a lolla a pressió amb aigua, una ceba sencera, la fulla de llorer i sal, i ho deixarem coure uns 30 minuts. Mentrestant, en una cassola amb oli calent fregim la llesca de pa. Quan el pa està fregit, el reservem i amb el mateix oli sofregim una ceba ratllada i quan està cuita hi afegim les tomaques ratllades. Quan el sofregit estigui fet hi afegirem la picada que farem amb lall, les ametlles, les avellanes i el pa fregit i una mica de laigua amb què hem cuit les potes. Quan això hagi cuit una mica, hi posarem els peus de porc i hi afegirem aigua calenta fins que les potes quedin cobertes, i ho deixarem una estona més perquè els peus agafin tot el gust.