Informació general

Els Cop de Cap viatjaran al País Basc per animar la selecció catalana en el partit Euskadi-Catalunya

Per Redacció

Els Cop de Cap durant l'espectacle de la Nit del Foc el setembre passat

El grup de timbalers Cop de Cap anirà a animar la selecció de Catalunya en el partit Euskadi-Catalunya que se celebrarà el 29 de desembre a l'estadi de San Mamés a Bilbao.

Arran del viatge que el grup va realitzar a Pamplona, acompanyant l'Ajuntament de Cambrils per tal de promocionar el municipi, els integrants de la colla van decidir que havien de repetir una experiència similar. Així que, amb els diners recaptats durant les actuacions dutes a terme aquest estiu, els timbalers van decidir marxar un cap de setmana al País Basc. En el moment de buscar les dates es van adonar que el 29 de desembre se celebrava el partit Euskadi-Catalunya així que van decidir contactar amb la Federació Catalana de Futbol per tal de reservar 20 entrades.

Per tant, els dies 29 i 30 de desembre 12 integrants del grup de timbalers Cop de Cap i els seus acompanyants, arribant a un total de 20 persones, viatjaran fins al País Basc. I el dia 29 assistiran al partit de la selecció catalana contra la d'Euskadi, on animaran el partit amb els seus timbals.

Comenta aquest article