Informació general

Intenten robar en una tenda de roba amb el mètode de l'allunatge

Per Redacció

Un establiment de roba de la rambla de Jaume I va patir un intent de robatori el passat divendres a la nit. Els lladres van voler entrar a la botiga estavellant un cotxe contra l'aparador. Per fer-ho, van robar un cotxe, model Mini, que estava aparcat a prop de l'establiment. Els lladres no van aconseguir el seu objectiu, tot i que el cotxe va resultar força danyat.

Identificació de sospitosos

D'altra banda, el passat dissabte 15 de desembre, alguns veïns del barri de l'Eixample van detectar la presència d'un vehicle, un Volkswagen Passat de color fosc, en què hi anaven uns individus que semblava que estaven vigilant uns comerços de l'avinguda de la Verge de Montserrat. Es va donar avís a la Policia Local, que els va identificar i va comprovar que tenien antecedents per robatori amb violència i per agressió a l'autoritat. No van ser detinguts ja que no se'ls va poder imputar cap acte delictiu.

Qui sí va ser detingut el mateix dia, i després d'oposar resistència, va ser un delinqüent habitual cambrilenc quan intentava robar un cotxe al Barri Antic.

Comenta aquest article