Informació general

Desapareixen de l'Administració número 1 els dècims de loteria de Nadal reservats pel Club Bàsquet Cambrils

Per Berta Ruiz



Una de les participacions del Club Bàsquet Cambrils, que ara jugarà amb el número 53382
La junta directiva del Club Bàsquet Cambrils, reunida en sessió extraordinària ahir dilluns 17 de desembre, ha tractat com a únic punt del dia el problema sorgit arran de la desaparició dels dècims de loteria que el Club Bàsquet Cambrils havia reservat a l'Administració de Loteria número 1 de Cambrils.

En un comunicat de premsa emès des del Club Bàsquet Cambrils s'ha volgut explicat els fets succeïts. El mes de juliol, el Club Bàsquet Cambrils va reservar un total de 250 dècims de loteria del número 64393 a l'Administració número 1 de Cambrils, i del qual se n'han venut participacions fins al passat 16 de desembre. Ahir dilluns al matí, el Club Bàsquet Cambrils va anar a l'Administració per tal de retirar els dècims reservats amb anterioritat, i allí els van comunicar de la desaparició dels dècims reservats.

A partir d'aquest moment, l'Administració es va posar en contacte amb el servei jurídic de Loterías y Apuestas del Estado (LAE) i es fa responsable de la situació creada. En primer lloc es va presentar una denúncia a la Guàrdia Civil de Cambrils; posteriorment es va proposar el canvi del número 64393 –ja que no es va localitzar el número a cap administració estatal– pel nou número 53382. Sobre aquest canvi, es decideix fer difusió dels fets ocorreguts i del canvi de número als mitjans de comunicació locals i provincials de màxima tirada, per tal d'arribar al màxim nombre de gent que hagi pogut comprar participacions de loteria del Club Bàsquet Cambrils. També es va proposar firmar una acta notarial de manifestació de declaracions, en la qual l'Administració de Loteria número 1 de Cambrils assumeix tota la responsabilitat derivada d'aquests fets i eximeix el CBC de qualsevol responsabilitat –aquesta acta serà signada el proper dijous–.

Una vegada preses totes aquestes decisions, el Club Bàsquet Cambrils va convocar ahir mateix al vespre una reunió extraordinària de la junta directiva per tal d'analitzar la situació.

El 53382, el nou número

En primer lloc, des del Club Bàsquet Cambrils es vol transmetre la seva màxima sorpresa pels fets succeïts i es manifesta que el Club sempre ha actuat conforme a les normes i amb la màxima correcció, i es posa a disposició dels compradors de les participacions per atendre'ls i donar les explicacions pertinents. Finalment, es va aprovar en junta extraordinària el canvi de número i ara es jugarà amb el 53382. Així doncs, no es faran noves paperetes amb el nou número per falta de temps, però la gent que hagi comprat participacions del Club Bàsquet Cambrils amb el número 64393 a partir d'ara jugaran amb el número 53382.

Comenta aquest article