Informació general

Neva lleugerament a Cambrils durant una estona

Per Anna Fargas

Neu acumulada ahir al matí a  l'avinguda del Baix camp, a tocar del pont de l'N-340

Entre les 11 i les 12 hores del matí el cel de Cambrils es va començar a enfosquir considerablement i va començar a caure aigua neu, al cap d'una estona aquesta aigua neu s'havia convertit en calamarsa que cobria els cotxes i alguns carrers, finalment l'aigua que va caure a continuació es va emportar el gel que havia cobert algunes zones del municipi.

Els espais on millor es podia comprovar que el que estava caient era gairebé neu va ser en els cotxes estacionats al carrer, que anaven acumulant la calamarsa, i en algunes platges, com la del final de la riera d'Alforja, on la sorra va quedar coberta per una fina capa de neu.

Segons la informació que oferia Meteocambrils, ahir va ser el dia del mes de desembre amb el promig de temperatura més baix, uns 4ºC. La temperatura més baixa del dia d'ahir es va registrar entre les 2 i les 3 de la matinada amb 1,7ºC i la més alta entre les 7 i les 8 del matí amb 6,1ºC, cal destacar que l'índex d'humitat va ser el més elevat del més amb un 95%. I, precisament, l'hora en què es va registrar més quantitat de pluja va ser entre les 11 i les 12 del matí.

Les diferents estacions meteorològiques de què disposa Cambrils, situades en tres zones del municipi van registrar algunes petites diferències entre elles. L'estació de la Parellada va registrar una temperatura promig de 4,1ºC, amb una màxima de 6,1ºC i una mínima de 1,7ºC; pel que fa a les precipitacions, va registrar 23 l/m2. Per la seva banda l'estació del Regueral va registrar una temperatura promig de 4,2ºC amb una màxima també de 6,1ºC i una mínima d'1,1ºC i 22,1 l/m2 de precipitacions. Finalment l'estació de Vilafortuny va registrar una temperatura promig de 3,9ºC amb una màxima de 6,1ºC i una mínima d'1,1ºC, destacant que va registrar la humitat en el 100%, i pel que fa a les precipitacions va registrar 23,4 l/m2.

Comenta aquest article