Informació general

Enric Aragonès de l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda rep la Medalla de Turisme de la Generalitat

Per Redacció



Enric Aragonès va ser un dels membres fundadors de l'Associació Hotelera
L'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda ha mostrat la seva satisfacció per la distinció de la Generalitat a Enric Aragonès, un dels membres fundadors de l'entitat.

En una nova edició de la Nit del Turisme celebrada ahir a la nit a la Sala Oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) de Barcelona, Enric Aragonès va rebre la Medalla de Turisme, una condecoració que el govern de la Generalitat dóna en reconeixement a la tasca realitzada per persones, institucions i empreses, per tal de millorar i fer créixer el turisme.

Diversos representants de l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda es van desplaçar fins a Barcelona per tal d'assistir a aquest acte. Enric Aragonès forma part de l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda i, actualment és responsable de la gestió de la cadena Golden Hotels. Atesa la seva trajectòria professional i el vincle que encara manté amb l'Associació Hotelera, va ser proposat per la mateixa junta de l'associació a la Generalitat perquè rebés aquesta distinció.

Enric Aragonès va ser el segon president de l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda. El primer va ser Josep Batalla; Salvador Pellicé va ser el tercer president i actualment la cambrilenca M. Eugènia Arbó, n'és la presidenta.

Comenta aquest article