Informació general

El grup de teatre Xerinola representa el "Poema de Nadal" al Centre Cultural

Per Redacció

Un moment de la interpretació del Poema de Nadal a càrrec del grup de teatre Xerinola, ahir al vespre, al Centre Cultural

El grup de teatre Xerinola va presentar ahir al vespre al Centre Cultural, el "Poema de Nadal". Una obra clàssica de l'escriptor Josep Maria de Segarra que ja va ser representada l'any passat pel col·lectiu de Teatre la Vitxeta.

Maria Dalmau i Josep M. Pallissé van ser els encarregats de recitar cinc cants del "Poema de Nadal". Entremig d'aquests poemes també es van cantar nadales populars a càrrec de Clara Colom –la veu– i de dos companys de l'Escola Municipal de Música, Olga Prats al violoncel i Víctor Barasoain al violí.

Taller de teatre

D'altra banda, els nens i nenes que estan realitzant el curs de teatre organitzat pel Teatre Xerinola realitzaran una pràctica relacionada amb el Nadal avui a la tarda al teatre de La Salle. El grup de nens i nenes de 6 a 9 anys interpretaran un conte de Nadal i el grup de 10 a 14 recitaran uns poemes de Nadal i explicaran contes als mes petits del taller. L'acte està pensat per ser de caire intern, tot i que s'ha convidat els pares i està obert a tothom qui hi vulgui acudir.

El mes de juny els alumnes del taller presentaran el treball final, on podrem veure una adaptació del conte de la Caputxeta Vermella, en aquesta ocasió el grup de Teatre Xerinola en farà difusió i estarà obert a tots els públics.

Comenta aquest article