Informació general

La Unió de Botiguers i el Pla de Dinamització Cambrils Obert entreguen els premis en el concurs nadalenc d'aparadors

Per Redacció

 
 
 A dalt, imatge de l'aparador guanyador per la seva il·luminació Grans Detalls. A sota, l'aparador de la Perruqueria Príncep, guanyador a l'originalitat
La Unió de Botiguers juntament amb el Pla de Dinamització Cambrils Obert ha celebrat durant aquest mes de desembre el Concurs Nadalenc d'Aparadors entre els seus associats participants.

El jurat del concurs va estar format pel regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques –Oliver Klein–, l'escultora Dolors Ortuño, la pintora Nuri Mariné i l'aparadorista Esther Nogués, que van atorgar els premis als següents establiments: el premi a l'originalitat va ser per Perruqueria Príncep i Dreams Factory; el premi a la il·luminació va ser per Grans Detalls; el premi a l'ambient nadalenc va ser per Cucades i Bambú Decoració i el premi a l'establiment més comercial va ser per Ferreteria Cambrils.

Un any més, el jurat del concurs ha manifestat la dificultat que han tingut per decidit els guanyadors en cada categoria, degut al gran interès i esforç dels comerciants per decorar els seus establiments en aquestes festes. Això s'ha traduït en les categories d'originalitat i ambient nadalenc, on hi ha hagut un empat entre dos establiments.

Des de la Unió de Botiguers també es vol agrair la participació de tots els participants en el concurs: Gemi's, Angelets, Escarapela, Pell Blanco, Avantatge Preu, Perruqueria Nou Estil, Tendències del Mediterrani, Joieria Marta Serrano, Joieria Trinitat, Pau i Berta, Llibreria Ortiga, Bebitos, Rosella, Confeccions Joti, Genesis Crack, Cotton Genesis, Genesis Jeans, Farmàcia Lourdes Suïls, Sabateria Marivan, Pastisseria Rovira, Sabateria Mariana Sarachini, Ferran Decoració i Casa Sarrà.

Comenta aquest article