Societat

La piscina municipal acull la festa aquàtica Aquanadal i entrega els premis als guanyadors del concurs de dibuix

Per Redacció

La piscina coberta es va omplir d'inflables el passat dissabte a la tarda per acollir la festa de l'Aquanadal

El passat dissabte es va celebrar a la piscina municipal la festa Aquanadal, organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament. Durant tota la tarda, els assistents van poder gaudir a la piscina, amb jocs aquàtics i inflables, animació i música. També es va fer l'entrega de premis del concurs de dibuix de Nadal, amb la participació dels nens i nenes que formen part de l'escola de natació.

Concurs de dibuix de Nadal

Per segon any consecutiu, l'Àrea d'Esports i l'empresa de serveis esportius Gesport CB han organitzat aquest concurs de pintura entre tots els nens i nenes de natació dividits en cinc categories: cavallets blancs, cavallets grocs, dofins blaus, foques taronges i foques vermelles, així com una menció especial als més menuts de l'escola: les tortuguetes.

En aquest cas, els dibuixos dels nens i nenes havien de fer referència al Nadal i la família, utilitzant tècnica lliure: ceres, retoladors, carbó, colors, etc. Els guanyadors han estat escollits per la pintora cambrilenc Nuri Mariné, i els premis consisteixen en l'entrega d'un diploma, així com l'obsequi amb l'exempció de l'import corresponent al tercer trimestre de l'escola de natació, gentilesa de l'empresa de serveis esportius Gesport CB. L'entrega de diplomes i premis es va fer durant la festa aquàtica AquaNadal que es va fer dissabte a la tarda a la piscina.
Els guanyadors van ser els següents: en la categoria cavallets blancs el premi va ser per Olivia Subirats Sol; en la categoria cavallets grocs el premi va ser per Raúl Pavón Amador; en la categoria Dofins Blaus el primer premi va ser per Leandre Garcia Rom i en la categoria Foques Taronges el premi va ser per Noemí Gómez Ruiz. La menció especial en la categoria Tortuguetes va ser per Sofia Caballero Barón i Raül Delgado González.

Comenta aquest article