El FC Cambrils i els equips sèniors del Club Bàsquet Cambrils tanquen el 2007 amb victòries

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Roquetenc 0

Important victòria del Cambrils que li dóna tres punts vitals per a distanciar-se dels llocs de promoció. Durant la primera part no hi va haver cap ocasió de gol per part dels dos equips. A la segona part va ser el Cambrils qui va marcar el ritme de joc. El gol va arribar al minut 79 i el va marcar Arturo, després que l'equip local disposés d'unes quantes ocasions per a inaugurar el marcador. El proper partit, passat festes, el Cambrils jugarà al camp de l'Horta.

Primera Territorial

Jesús Catalònia 1 - CF Oleastrum 0

Partit molt igualat el que van disputar l'Oleastrum i el Jesús Catalònia. Cap dels dos equips va disposar de gaires oportunitats. El Jesús Catalònia va aconseguir el gol de la victòria al minut 76 de partit en una de les poques ocasions que va tenir. L'Oleastrum hagués pogut empatar en el temps de descompte però la pilota es va estavellar al pal de la porteria de l'equip local.
L'Oleastrum disputarà el seu proper partit a casa davant del Salou.

Segona Territorial

Vilafortuny 0 - Reddis 4

Nova derrota del Vilafortuny a casa contra un dels equips més forts de la categoria, el Reddis que actualment és el segon classificat. Els cambrilencs van iniciar el partit molt nerviosos, fet que va saber aprofitar el Reddis per avançar-se en el marcador gràcies a una errada defensiva del Vilafortuny. Abans del descans, els visitants van posar el 0 a 2 en el marcador gràcies a un gol de penal. En la represa, el Vilafortuny va sortir amb ànims d'intentar acostar-se en el marcador, però van encaixar el tercer gol que sentenciava el marcador. Finalment, gairebé en el minut 90 de partit, el Reddis col·locava el definitiu 4 a 0 en el marcador.

Sènior masculí A

La Salle Reus 74 - CB Cambrils 80

En el darrer partit de l'any, el sènior masculí A del CBC va sumar una important victòria contra La Salle de Reus en el seu camp. El partit que va ser molt disputat per part d'ambdós equips, va decidir-se gairebé al final del partit, amb un ajustat 74 a 80.

Sènior femení

CB Cambrils 58 - AEET Masia Bou Alcover 29

L'equip sènior femení del CBC va enfrontar-se al AEET Masia Bou Alcover dissabte a la tarda i va vèncer amb un clar 58 a 29. Les cambrilenques van fer un bon partit i van endur-se una important victòria contra un dels equips més fluixos del grup.

CB Cambrils 71 - AEET Masia Bou Alcover 25

Ahir diumenge al migdia , l'equip sènior femení van tornar a enfrontar-se al mateix rival de dissabte, al qual van tornar a vèncer de manera molt clara i contundent. En aquesta ocasió amb un aclaparador marcador de 71 a 25.

Imatge del partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el Mediterrani i l'Àngels d'Amposta

CFS Mediterrani 4  - Angels Amposta 8

Nova derrota del Mediterrani, en el pitjor inici de temporada des de la temporada 1991-92. Continuen les errades defensives i la falta de motivació en l'equip. Els gols dels cambrilencs van ser obra de Bargalló, Carlos Romero, David Romero i Oscar.