Informació general

BASES FEC

Per Redacció

el concurs de microfilms està inclòs dins de les activitats programades pel Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus, que tindran lloc el proper mes de març.

pot participar qualsevol persona o col·lectiu de persones prèvia inscripció a través de les pàgines web dels festivals. per inscriure's s'ha d'enviar un mail amb el títol "concurs de microfilms" indicant el nom, l'adreça, i telèfon a info@fecfestival.com. una vegada inscrits, els participants rebran la confirmació de participació via e-mail en un màxim de 48 hores.

el període d'inscripció finalitzarà el dia 22 de febrer.

els participants hauran de recollir una cinta Mini-Dv que l'organització els hi facilitarà el 23 de febrer, de 10 a les 11 hores en el Centre Cultural.

cada participant haurà de disposar de la seva pròpia càmera per al rodatge.

els participants disposaran de 32 hores per filmar i muntar (en cas necessari) en un film d'unra durada màxima d'un minut, inclòs el títol i els títols de crèdit.

la temàtica del microfilm és lliure, tot i que ha de ser filmat dins dels termes municipals de cambrils i reus (en cas de ser exteriors). a més, l'organització facilitarà als participants un element o motiu que haurà d'estar present en la història (el motiu podrà ser protagonista o no, tot i que haurà de tenir una relació directe amb el film, ja sigui a través del guió o de les imatges). el film podrà ser manipulat de manera digital.

un dvd pal amb el microfilm s'entregarà al cinema rambla de 18 a 19 hores el dia 24 de febrer.

en funció dels microfilms presentats, es podrà realitzar una sel·lecció prèvia de les obres. l'organització es reserva el dret a desestimar aquells microfilms que consideri ofensius o no aptes per a la seva visualització pública.

els microfilms seleccionats es podran veure el dia 8 de març a les 17.30 hores al centre cultural. i el dia 15 de març a les 17.30 hores a la sala d'actes de santa llúcia de reus, dins de la programació del Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus.

els microfilms guanyadors es donaran a conèixer el dia 8 de març a les 22 hores, durant l'acte d'entrega dels premis nacionals dels FEC Cambrils-Reus, al cinema rambla

els dvds de les obres premiades quedaran en l'arxiu de l'organització.

l'organització designarà un jurat integrat per persones relacionades amb el món del cinema o la cultura. les decisions del jurat seran inapel·lables.

premis: primer premi al millor microfilm 700 euros. segon premi al millor microfilm trofeu FEC

Els microfilms seleccionats (fragments o totalitat) podran ser utilitzats per a la difusió del festival en els mitjans de comunicació. els microfilms guanyadors es podran visualitzar en la web del festival una vegada finalitzat el certamen.


Comenta aquest article