Informació general

Wolss Sunrain i l'Agrupació Provincial de Promotors i Constructors d'Edificis de Tarragona signen un conveni de col·laboració

Per Redacció



Joan Mercadé i Neli Niñerola en el moment de la signatura del conveni
Wolss Sunrain –el primer fabricant d'Espanya de sistemes d'energia solar tèrmica– oferirà descomptes del 35% als promotors i constructores membres de l'Agrupació Provincial de Promotors i Constructors d'Edificis de Tarragona (APPCE), després de l'acord de col·laboració entre ambdues entitats, i que entrarà en vigor el proper 1 de gener de 2008.

El conveni ha estat signat per la directora general de Wolss Sunrain –Neli Niñerola– i el secretari general de l'APPCE –Joan Mercadé– que coincideixen en destacar la importància d'aquest acord en un moment de canvi del sector de la construcció, estimulat per la nova normativa d'incorporar en les noves promocions sistemes d'energia solar per a l'escalfament de l'aigua.

Segons aquest acord, Wolss Sunrain posa a disposició dels associats de l'APPCE, els productes que fabrica i comercialitza, així com un servei professional d'assessorament en aquesta matèria. A més, els promotors i constructors membres de l'associació podran adquirir directament els productes de Wolss Sunrain amb descomptes. El fabricant de sistemes d'energia solar tèrmica –amb seu a Cambrils i fàbrica a Móra d'Ebre– també realitzarà estudis per assegurar el compliment del Codi Tècnic d'Edificació (CTE) i oferirà suport tècnic als promotors.

Comenta aquest article