Informació general

La Subdelegació del Govern es compromet a reforçar la prevenció i augmentar la presència policial, de manera puntual, a Cambrils

Per Redacció



Imatge de la reunió que es va celebrar la setmana passada a la seu de la Subdelegació del Govern
La regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat –Laura Forcadell– i el Cap de la Policia Local de Cambrils –Joan Berguedà– es van reunir, la setmana passada, amb el subdelegat del govern –Joan M. Abelló– i el tinent coronel de la Guàrdia Civil a Tarragona, màxims responsables de la seguretat de la demarcació, per traslladar les inquietuds de les associacions de veïns cambrilenques i sol·licitar a aquests dos organismes el compromís d'augmentar la presència policial a la ciutat.

Joan M. Abelló es va comprometre a concentrar més atenció preventiva i, de manera puntual, reforçar la presència policial a la zona demanant reforços a la demarcació de Barcelona, si fos necessari. D'aquesta manera es pretén acabar amb la sensació d'inseguretat que es viu a Cambrils des de fa un temps. Tot i això, segons el tinent coronel de la Guàrdia Civil, Cambrils és una de les poblacions amb més efectius assignats de tota la costa.

Durant la reunió es va explicar als representants del consistori que, des de la Guàrdia Civil, s'estan invertint recursos i esforços en investigació per tal de desarticular i detenir les principals bandes organitzades que actuen al Camp de Tarragona i, especialment, a la Costa Daurada. També es va instar a continuar amb la bona relació de col·laboració i coordinació que existeix entre la Policia Local i la Guàrdia Civil, cosa que ha facilitat i agilitzat l'eficàcia d'ambdós cossos.

A banda de la reunió, la Subdelegació del Govern va facilitar unes estadístiques on s'explica que Cambrils no es troba entre els municipis més problemàtics i, fins i tot, s'ha reduït la criminalitat.

Comenta aquest article