Informació general

S'organitza la Mostra de Cultura Urbana per tal d'oferir noves activitats pels joves durant les vacances de Nadal

Per Redacció

Demà dissabte dia 29 es durà a terme la Mostra de Cultura Urbana a la carpa instal·lada al pàrquing de l'Horta de Santa Maria. La Mostra ha estat organitzada conjuntament per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils, amb la intenció de posar a l'abast dels joves noves activitats per les vacances de Nadal, i per tres col·lectius: AMEC (música electrònica), Col·lectiu Hip Hop Cambrils i Skaters.

Les persones que s'acostin a aquesta Mostra de Cultura Urbana podran conèixer grups i dj's locals i de municipis propers. Com a artistes locals trobem a Nueva Utopía, que ja han actuat diverses vegades a Cambrils, i Dj Francesc Murcia. En total actuaran quatre grups de hip hop i dj's.

Un altre col·lectiu que intervindrà en la Mostra seran els skaters que després de participar en cada edició del Viudnit al Palau Municipal d'Esports, tindran tots els elements de patinatge al seu abast a l'esplanada propera a la carpa.

L'entrada a la Mostra de Cultura Urbana és gratuïta i començarà a les 19 hores amb els skaters, que podran patinar fins pràcticament quarts de dues. Per la seva banda, els concerts s'iniciaran a les 20 hores amb la música hip hop. Finalment, a partir de les 23 hores es donarà pas als dj's amb la música electrònica.

Revetlla Jove de Cap d'Any

Un cop finalitzi aquesta mostra, la carpa estarà preparada per acollir el proper 31 de desembre la Revetlla Jove de Cap d'Any, organitzada també per l'Àrea de Joventut, i que repetirà la fórmula de l'any passat amb l'actuació de l'orquestra Hotel Cochambre, seguits de dj's i go-go's. El preu de l'entrada anticipada és de 18 euros amb una consumició inclosa, i el preu a la taquilla serà de 20 euros.

Comenta aquest article