Cultura

Els No Apto realitzen l'últim concert del 2007 a Cambrils amb gran èxit de públic

Per Anna Fargas

Els No Apto en un moment del seu concert acústic a La Boheme dissabte al vespre

El grup de música No Apto van voler realitzar el seu últim concert del 2007 a Cambrils. Per aquest motiu, el passat dissabte dia 29 van oferir un concert acústic al pub La Boheme.

Després d'haver fet 40 bolos durant l'any 2007els No Apto van voler realitzar un concert íntim "per la gent d'aquí que s'ha mogut molt i ens ha seguit a llocs com Barcelona", tal i com comenta en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital Aleix López, guitarra del grup. Així que van contactar amb el pub La Boheme que, tal com explica Aleix "ens va posar moltes facilitats".

Cal destacar que feia temps que els No Apto no tocaven sols en un local a Cambrils, tot i que sí que ho havien fet compartint escenari amb més grups, com en el concert organitzat pel programa de radio L'hora dels Peluts o en el Cambrirock d'aquest any.

El concert d'aquest dissabte es va realitzar en acústic i els No Apto van interpretar cançons del seu últim disc Voces, intercalades amb temes del seu primer disc Mi propio Infierno. Pel que fa al fet de tocar en acústic Aleix López explica que "vam participar en una gira de concerts en sales FNAC de tot l'Estat i la condició per poder-hi participar era que els concerts havien de ser en acústic, així que vam adaptar les nostres cançons i ens vam adonar que aquests concerts acústics en agradaven i tenien bona rebuda per part del públic". I aquesta bona rebuda es va poder fer visible la nit de dissabte quan molts seguidors i amics del grup es van congregar en el pub La Boheme que va quedar plena a vessar.

Pel que fa a l'any 2008 el grup ja té previstos dos concerts pel mes de febrer a Còrdova i Màlaga i, segons explica Aleix López, "estem pendents del que pugui sortir en d'altres ciutats".

Comenta aquest article