Informació general

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja posa en marxa el Carnet de Soci del Club Estació Nàutica

Per Redacció

L'Estació Nàutica Salou - Cambrils - Mont-roig / Miami Platja ha creat i ha posat en marxa el Carnet de Soci del Club Estació Nàutica, juntament una acció combinada als Parcs de Nadal de la demarcació durant aquests dies. La presentació del mateix va tenir lloc el passat divendres a les instal·lacions del Club Nàutic de Salou.

Amb aquest carnet es vol fidelitzar als clients i amics de la nàutica oferint-los descomptes especials, promocions, sortejos, activitats i esdeveniments i, a més, que puguin estar informats a través de newsletters, de les darreres novetats. Un dels descomptes més importants és obtenir fins un 5% descompte a les empreses d'activitats. Durant el 2008 hi ha previst disposar de tota una agenda d'activitats a on el soci rebrà la informació i, a sobre, tindrà un descompte: sortides en caiac de mar un cop al mes, regates per equips abord de catamarans, batejos de submarinisme, senderisme, jornades tècniques, jornades de portes obertes, etc.

El Club Estació Nàutica, serà la secció de l'Estació Nàutica encarregada d'aquesta promoció, que no tan sols va adreçada a captar nous socis, sinó també a captar entitats i empreses que vulguin col·laborar amb aquest carnet. Així, per exemple, la Unió de Botiguers de Cambrils, a través d'una vintena de comerços col·laboren fins amb un 10% de descompte (segons l'establiment). La intenció és que l'usuari la faci servir a nivell comercial en establiments locals que hi col·laborin.

La presentació d'aquest Carnet de Soci també va acompanyada d'una acció molt important com és estar present a sis Parcs infantils de Nadal realitzant diferents tallers de nàutica i apropant l'Estació Nàutica als més petits, així com a les famílies. L'Estació Nàutica està present als parcs de Nadal de Salou, Cambrils, Mont-roig, Miami Platja, Hospitalet de l'Infant i Vila-seca. Els seus tallers estan formats per una zona de treballs manuals, que van des de donar color a dibuixos fins a fer nusos mariners, i una zona d'aventura: un o dos caiacs de mar acompanyats d'una embarcació de vela (optimist, laser o catamarà) sobre màrfegues, de manera que els més petits podran tocar, pujar i trastejar les embarcacions nàutica i aprendre de forma molt didàctica.

Cal destacar també que aquest Carnet de Soci ha estat possible gràcies a l'impuls econòmic de les Cambres de Comerç de Reus i Tarragona que han recolzat el projecte des del seu naixement i li donen continuïtat. Aquest projecte té un pressupost inicial d'aproximadament 24.000 euros.

Comenta aquest article