Esports

El Club de Bàsquet Cambrils reuneix 130 persones per assistir al partit de bàsquet entre el Barça i el Reial Madrid

Per Lluís Rovira i Barenys

L'expedició cambrilenca al costat del Palau Blaugrana, el passat divendres a la tarda

La sortida organitzada pel Club de Bàsquet Cambrils, el passat divendres 28 de desembre, per assistir al partit de la lliga ACB entre el Barça i el Real Madrid va ser tot un èxit. Un total de 130 persones, 50 dels quals eren jugadors dels diferents equips del CBC i la resta eren, bàsicament, pares i mares dels jugadors, van participar en l'expedició.
La resposta de la gent a la convocatòria va ser espectacular ja que les places previstes per assistir al partit es van exhaurir a principis de novembre, tot just quan el Club va anunciar l'assistència a aquest partit. El Club de Bàsquet Cambrils ja ha anunciat una nova sortida, encara per concretar, a un altra partit de la lliga ACB, possiblement a la pista del Joventut de Badalona, i la celebració d'una calçotada a celebrar aquest proper mes de febrer.

Foto a peu de pista

L'expedició cambrilenca va sortir de Cambrils a quarts de 6 de la tarda. Un cop arribats al Palau Blaugrana els 50 jugadors del CBC a més dels membres de la junta del club va ser conduïts a la pista del Palau on se'ls va fer entrega a cadascun d'ells d'una samarreta i van presenciar de prop l'escalfament dels jugadors. També es van fer una foto de grup amb els jugadors blaugrana.

Contundent victòria blaugrana

El partit de bàsquet entre el Barça i el Real Madrid va tenir clar color blaugrana. El Barça, esperonat per una afició que omplia de gom a gom el Palau, es va avançar en el marcador des de l'inici del partit. El resultat final va ser un contundent 84 a 65 a favor del Barça.

Comenta aquest article