Informació general

La Revetlla Jove de Cap d'Any creix en nombre d'assistents

Per Anna Fargas

Els Hotel Cochambre van fer pujar a l'escenari a persones del públic en diverses ocasions

En la nit de Cap d'Any es va dur a terme la Revetlla Jove de Cap d'Any organitzada des de l'Àrea de Joventut i que, repetint la fórmula de l'any passat, es va celebrar en una carpa habilitada en l'aparcament de l'Horta de Santa Maria i va comptar amb la presència de l'orquestra Hotel Cochambre, un dj i gogos.

Tot i que des de l'Àrea de Joventut es va contractar la mateixa orquestra que en la revetlla anterior aquest any el nombre d'assistents va ser molt més elevat. Així que segons fonts de l'Àrea de Joventut, tot i que encara no s'ha fet el recompte d'entrades venudes per servicaixa i en els diversos punts de venda, prop d'unes 500 persones tant de Cambrils com de municipis propers i de totes les edats, van assistir a la Revetlla Jove. El preu de l'entrada va ser de 18 euros amb una consumició si es comprava anticipada, i de 20 euros a taquilla.

L'orquestra va començar a tocar a partir de dos quarts de dues de la matinada i el concert es va allargar fins quarts de cinc. Els Hotel Cochambre van animar la revetlla fent intervenir al públic assistent dalt de l'escenari en diverses ocasions, ja sigui per cantar i ballar una cançó o per fer un striptease.

Després de l'orquestra va ser el torn del dj i les gogos que van allargar la festa fins passades les 6 de la matinada.

Comenta aquest article