Informació general

Un camió del servei d'escombraries provoca el trencament d'uns cables de la llum i del telèfon al carrer de Barcelona

Per Redacció



Imatge del camió del servei d'escombraries que va arrabassar els cables
La matinada d'aquest passat dimecres 2 de gener, quan passaven pocs minuts de la mitjanit, un camió del servei de recollida d'escombraries que passava pel carrer de Barcelona amb el seu braç hidràulic aixecat va arrabassar els cables de la llum i del telèfon, deixant sense aquests serveis als veïns del carrer del General Prim del número 37 i del carrer de Barcelona als números 13, 15 i 18. Quan el conductor del vehicle es va adonar d'aquest incident, va abaixar ràpidament el braç hidràulic del vehicle.

Els operaris de l'empresa Fecsa van poder solucionar amb força celeritat aquest incident i també cal destacar la ràpida actuació de la Policia Local.

Segon incident en poc temps en aquest mateix carrer

Aquesta ha estat el segon ensurt en poc temps per als veïns d'aquesta mateixa zona del barri de l'Eixample, ja que recordem que el passat mes d'abril van patir un episodi similar. La matinada del 7 d'abril, un camió del servei d'escombraries que acabava de fer la recollida als contenidors del carrer de Santa Joaquima de Vedruna es va deixar el braç hidràulic enlairat i, al passar pel carrer de Barcelona va arrabassar els cables del telèfon d'un tram d'aquest carrer. Amb aquesta estrebada es va trencar una canonada de distribució del gas d'un edifici produint-se una fuita. Aquest incident va provocar el desallotjament dels veïns del carrer de Barcelona, que no van poder tornar a casa fins que no va ser reparada aquesta fuita de gas.

Comenta aquest article