Informació general

La Guàrdia Civil decomissa més de tres tones d'haixix que s'havien acabat de desembarcar a una platja de l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Aspecte de la droga decomissada aquest passat dilluns a la platja de l'Hospitalet

La Guàrdia Civil de Tarragona va frustrar la nit d'aquest passat dilluns 7 de gener, una gran descàrrega d'haixix a la platja de l'Almadrava, situada al terme municipal d'Hospitalet de l'Infant.

Una operació conjunta de servei de vigilància fiscal per les costes tarragonines realitzada per la Unitat Orgànica de la Policia Judicial, amb l'ajut del Servei Marítim, més les patrulles de les casernes de Miami Platja, l'Ametlla de Mar, Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Salou i Cambrils va permetre intervenir un total de 3.120 quilos d'haixix, així com la detenció de deu persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. La droga que es va localitzar estava distribuïda en 104 fardells que havien descarregat d'una embarcació semi-rígida de nou metres d'eslora i tres motors de 250 CV de potència.

En aquesta operació es van detenir un total de deu persones, totes de nacionalitat marroquina: Adnan El J. de 27 anys, Mohmadene J. de 40 anys i Mimoun B. de 32 anys, veïns de Sant Hilari Sacalm (Girona);  Ahmed M. de 23 anys i Mouhsin Aoulad A. de 23 anys, veïns de Badalona; Ismael B. de 44 anys, veí de Vic; Oualid El H. de 25 anys i Abdelhak L. de 31 anys, ambdós veïns de Mataró; El Housein El H. de 20 anys i Ahmed A. de 31 anys i veïns de Montornès del Vallès.
Tots ells han passat a disposició del Jutjat Número 2 de Reus. La investigació encara continua oberta per tal d'esclarir els fets i no es descarten més detencions.

Comenta aquest article