Informació general

La pista d'atletisme municipal supera les proves d'homologació que l'han de permetre acollir competicions oficials

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte de la pista d'atletisme en la que es pot observar un dels suports del salt de perxa caigut a terra

La pista d'atletisme ja ha superat les proves d'homologació que han de permetre, en un futur, disputar campionats oficials. Aquestes proves d'homologació es van portar a terme durant dos dies, a meitats del passat mes de desembre i van anar a càrrec dels jutges de la Federació Catalana d'Atletisme. Aquests jutges havien efectuat un curs específic d'homologació que, organitzat per la Federació Espanyola d'Atletisme, ha seguit els criteris de la Federació Internacional d'Associacions d'Atletisme (IAAF). L'homologació de la pista d'atletisme municipal ha estat demanada per l'empresa constructora ja que d'aquesta manera ho marcava el seu contracte d'obra.

D'altra banda, l'Ajuntament encara no ha fet la recepció de l'obra ja que, tal com explicava el regidor d'Esports, Joan Recasens, a Revista Cambrils Diari Digital, "encara queden uns detalls per arreglar per part de l'empresa constructora. Per exemple, s'ha de revisar l'ancoratge dels suports on es practica el salt de perxa i s'han de resoldre diferents problemes d'entollament d'aigua que es produeixen a diferents llocs de la pista".

Vestidors

L'Ajuntament està a l'espera que la Generalitat doni el vist-i-plau al projecte d'obres per a construir uns vestidors. Recasens confia que les obres dels vestidors es podrien licitar el proper mes de març. D'altra banda, a finals d'aquest mes de gener s'incorporaran dos nous conserges per a la zona esportiva municipal que juntament dels dos que hi ha actualment.

Comenta aquest article