L'Oleastrum i l'equip sènior masculí del CBC sumen noves victòries en els partits d'aquest cap de setmana

Territorial Preferent

Horta 2 - FC Cambrils 2

Mala sort del Cambrils que va deixar escapar els tres punts de la victòria amb un gol en pròpia porta de Cañete al minut 92 del partit. Fins llavors el Cambrils guanyava per 1 a 2, amb els dos gols aconseguits per Rojas. El primer, que suposava el 0 a 1, al minut 22 de partit i el segon, que era l'1 a 2, al minut 63.
El Cambrils va millorar força el seu joc respecte als darrers partits i caldrà veure si s'enceta el camí de la recuperació definitiva.
El proper diumenge el Cambrils juga a casa davant el Marianao Poblet, equip que ocupa el segon lloc de la classificació.

Un moment del partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal entre l'Oleastrum i el Salou

Primera Territorial

Oleastrum 2 - Salou 0

Segueix la recuperació de l'Oleastrum que ahir es va imposar al Salou per un dos a zero. El partit, disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal, va tenir poques ocasions de gol part part dels dos equips tot i que l'Oleastrum va merèixer la victòria. L'Oleastrum va marcar l'1 a 0 al transformar Héctor un penalti al minut 33 de partit. El segon gol el va fer Brigi al minut 89 amb un xut ras que es va colar a la porteria del Salou. El proper diumenge l'Oleastrum jugarà al camp del líder, el Vila-seca.

Segona Territorial

Vilafortuny 1 - Maspujols 1

El partit del Vilafortuny es va viure amb molts nervis pels canvis d'entrenador que està patint l'equip i per les dues expulsions que es van dur a terme. Tot i això es va poder veure un Vilafortuny molt més unit que en els últims partits. En el minut 20 de la primera part es va expulsar el capità del Vilafortuny i en la segona part es va expulsar el segon jugador amb una vermella directa. Així que amb 9 jugadors en el Vilafortuny el partit va quedar en empat, el primer gol el va fer el Vilafortuny en pròpia porta i el gol de l'empat el va aconseguir Miguel Sànchez. Cal destacar que en aquest partit es va jugar sense entrenador, ja que Àngel Palazón, que s'havia fet càrrec de l'equip a finals del passat mes d'octubre, ha marxat de l'equip. Tot i això l'antic entrenador Antonio Romera va ajudar en el partit i continuarà ajudant mentre s'incorpora el nou entrenador Antonio Diaz que començarà demà dimarts. El proper partit tindrà lloc a Reus on el Vilafortuny s'enfrontarà amb el Despertaferro.

Sènior masculí A

CB Cambrils 62 - AB Premià 40

L’equip sènior masculí A del CBC va sumar aquest passat dissabte una nova victòria a casa contra l’AB Premià. En aquest partit, el darrer de la primera volta de la lliga, l’equip cambrilenc va endur-se la victòria amb un clar i còmode 62 a 40. Amb aquesta nova victòria, els blanc-i-blaus ja en sumen 8, per només 5 derrotes que els situen en un posició força còmode de la classificació.

Alforja FS 4 - Mediterrani 2

El Mediterrani va fer un bon partit a casa de l’equip líder, tot i que, novament no van obtenir la recompensa de la victòria. L’equip cambrilenc va oferir un bon joc, però sense ocasions de gol. Tot i això, fins a la meitat del segon temps dominava en el marcador per 1 a 2, amb gols de Pepe i Carlos.  El Mediterrani va disposar de diferents ocasions de gol per sentenciar el marcador, però la manca d’encert de cara a porteria va evitar-ho de nou. A falta de cinc minuts per al final, l’Alforja capgirava el marcador, tot i les nombroses ocasions del Mediterrani. D’altra banda, els jugadors Ceci i López deixen l’equip i Marce podria tornar a jugar la segona volta de la competició.