Informació general

L'Ajuntament rep 3.251 euros del Departament de Política Territorial i Obres Públiques per a la millora del transport urbà

Per Redacció

Imatge d'una parada d'autobús interurbà situada al passeig d'Albert

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha atorgat un milió d'euros en ajuts per a la millora del transport urbà de viatgers en autobús.

La convocatòria ha beneficiat un total de 16 ajuntaments –entre aquests, l'Ajuntament de Cambrils– que no es troben inclosos dins de l'àmbit del sistema tarifari integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), dotant-los de recursos econòmics addicionals per tal de poder impulsar increments en la freqüència de pas i el nombre de línies, la millora de les parades, la implantació de carrils bus, la implantació de semàfors per a autobusos o la renovació de la flota, entre d'altres actuacions. Aquests ajuts, també inclouen d'altres actuacions com la implantació de mesures que facilitin l'accés a persones amb mobilitat reduïda.

L'import de l'ajut concedit a cada municipi s'ha determinat en funció d'alguns aspectes com la seva població, el nombre de viatgers transportats durant l'any 2006, el balanç econòmic anual del servei de transport urbà de l'exercici 2006 o l'esforç econòmic municipal en la prestació del servei. En base a aquestes qüestions, l'Ajuntament de Cambrils rebrà 3.251 euros d'ajut en concepte d'increment de nombre de parades i dels quilòmetres recorreguts.

Comenta aquest article