Informació general

Agents de la Policia Local i la Guàrdia Civil escorcollen un locutori del carrer de Colom

Per Redacció

Imatge del locutori situat al carrer de Colom, ahir al vespre

Tres dotacions de la Policia Local i una de la Guàrdia Civil van fer un escorcoll, ahir a la tarda, al locutori que hi ha al número 18 del carrer de Colom, a l'Eixample Platja. Cap a les 7 de la tarda es va tallar el carrer per a dur a terme l'acció policial i no s'hi va restablir la circulació fins a 2/4 de 9 del vespre.
 
Segons ha informat la Policia Local, a rel de vàries denúncies ciutadanes i anònimes que s'havien rebut a la policia "sobre certes activitats il·lícites que es detecten en aquest locutori" es va comprovar que es podien tractar de presumptes faltes i delictes contra la propietat intel·lectual, fraus i irregularitats "que contravenen ordenances municipals en quant a les condicions del local a l'hora de realitzar aquesta activitat".

L'acció d'ahir a la tarda es va fer amb coordinació amb el grup de policia fiscal de la guàrdia civil. Un cop feta la inspecció conjunta del local es va fer el precintament dels ordinadors i del servidor per part de la guàrdia civil per presumptes delictes contra la propietat intel·lectual. D'altra banda la Policia Local va aixecar acta per les condicions que presenta el local destinat a aquesta activitat.

Comenta aquest article