Esports

El FC Cambrils es reforça amb tres jugadors per afrontar amb garanties la segona volta

Per Lluís Rovira i Barenys

Els nous jugadors del Cambrils; d'esquerra a dreta: el migcampista Feliu, el porter Víctor, Domingo Capafons –el president– i el davanter Manel Cazorla

El porter Victor, procedent de la Pobla de Mafumet, el migcampista Feliu, provinent del Morell i el davanter Manel Cazorla, que fins ara jugava al Tortosa, han estat els tres fitxatges d'hivern del FC Cambrils que s'han portat a terme amb l'objectiu de reforçar la plantilla i millorar la delicada situació esportiva que està passant l'equip. Així ho va expressar el president del FC Cambrils, Domingo Capafons, el passat divendres a la tarda en motiu de la presentació dels tres nous jugadors.

A banda dels tres nous jugadors, el Cambrils confia tancar en els propers dies el fitxatge d'un defensa ja que, tal com va dir Capafons, "la part tècnica ens ha dit que ens reforcessim en totes les línies". L'arribada d'aquests nous jugadors coincideix, a més, amb la recuperació del davanter Pedro, que va ser el "pichichi" de la temporada passada i que estava lesionat des de principis de temporada.

En el club cambrilenc també hi ha hagut baixes. De moment Alberto i José Ramon ja són fora del club i a aquests jugadors se n'hi afegirà algun més, tal com va dir Capafons que també va dir que totes les baixes són de jugadors que ho han demanat.

Per la seva part, l'entrenador del Cambrils, Fran Artiga, manifestava que amb aquestes incorporacions la plantilla quedava molt compensada, "amb aquests fitxatges fem un salt qualitatiu a la plantilla. No hem fitxat per fitxar, conec aquests jugadors i ser com treballen. Seran una aportació segura per afrontar la segona volta

Comenta aquest article