Esports

El Vilafortuny, l'equip sènior del CBC i el Cambrils d'hoquei sumen còmodes victòries a domicili

Per Redacció

Imatge del partit disputat entre el FC Cambrils i el Marianao

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 0 - Marianao 1

El Marianao va arribar a Cambrils com un dels equips més forts de la categoria, situat en la segona posició de la taula, com màxim golejador i com a menys golejat. Tot i les diferències en la taula classificatòria, el Cambrils va merèixer l'empat. L'únic gol de la victòria va arribar en el minut 45 a càrrec de Jon Ander, després de treure una falta des del centre del camp i colpejar la pilota amb el cap. El Cambrils va poder empatar, si l'àrbitre no hagués anul·lat un gol de Pedro al minut 83, per un dubtós fora de joc. En aquest partit ja van jugador els tres nous fitxatges del Cambrils: Feliu, Víctor i Manel. En la propera jornada, el Cambrils rebrà la visita del Júpiter.

Primera Territorial

Vila-seca 0 - Oleastrum 0

Partit sense gols al camp del Vila-seca, amb una primera part amb bones ocasions per ambdós equips. Després del descans, el Vila-seca va gaudir de molt bones ocasions i va tancar a l'Oleastrum en el seu propi camp. El porter cambrilenc va salvar l'equip de la derrota i va aconseguir un meritori punt en el camp del fins ara líder de la classificació. Amb aquest empat, el Vila-seca baixa a la segona posició i el primer lloc l'aconsegueix el Torreforta, tot i que els dos equips tenen els mateixos punts. L'Oleastrum es situa en la dotzena posició. La setmana vinent, l'Oleastrum visitarà el camp de l'Aldeana, que es troba en la part baixa de la classificació.

Segona Territorial

Vilafortuny

Despertaferro 0 - Vilafortuny 2

El Vilafortuny va sumar aquest cap de setmana una important victòria en camp contrari, contra un dels equips situat en la part mitjana de la classificació. En la primera part es va avançar el Vilafortuny amb un gol de Miguel Sánchez i en la segona part, l'equip cambrilenc va arrodonir la victòria amb un altre gol de José. Treballada i difícil victòria pel Vilafortuny, que agafa molta moral i força després d'alguns partits en els què l'equip no havia tingut gaire fortuna. El nou entrenador de l'equip, Antonio Díaz, ha donat doncs una injecció de moral i un primer bon resultat.

Bàsquet

Sènior masculí A

Sant Boi 39 - CB Cambrils 60

L'equip sènior del CBC va guanyar aquest cap de setmana amb contundència el Sant Boi en camp contrari. Tot i viatjar amb només 7 jugadors, els cambrilencs van fer un dels millors partits de la temporada. L'inici del partit va ser molt igualtat i amb nervis per part del CBC. Tot i fer un fluix inici de partit, l'equip cambrilenc va aconseguir un bon joc d'atac, bons llançaments des de la línia de triple i la captura dels rebots. A nivell defensiu, el CBC també va anar alternant diferents sistemes per aturar l'atac rival. Finalment, el bon joc ofensiu i la intensitat en defensa van fer que el Cambrils aconseguís una molt còmoda victòria. Amb aquesta victòria, el CBC es situa en la quarta posició de la classificació a falta de conèixer els altres resultats de la jornada.

Hoquei

Pla CH 3 - Cambrils CH 5


Dissabte passat, després de l’ajornament del partit corresponent a la jornada 15, el Cambrils es va desplaçar a la pista del Pla CH (Pla del Penedès) per disputar el partit corresponent a la 16a jornada de lliga. El partit a priori es presentava complicat, atès que el Pla CH és un dels equips forts de la categoria, però tot i avançar-se en el marcador el Pla (1-0), el Cambrils va saber respondre de la millor manera, i al final de la primera part, el Cambrils manava en el marcador per 1-2, amb gols de Joan Recasens “Romario” i de Joan Roig . La segona part va començar amb la reacció esperada del Pla, aconseguint l’empat 2-2, però el Cambrils, novament va saber reaccionar, i es va tornar a posar per endavant en el marcador (2-4), amb gols d'Isaac Muñoz i Joan Recasens “Romario”.

La reacció del Pla no es va fer esperar, i amb un nou gol dels de casa, el marcador es va posar  amb un ajustat 3-4.

A la part final del partit, dos faltes directes, una a favor de cada equip, amb l’expulsió del cambrilenc Joan Roig, van ser decisives pel resultat final del partit.

Per la seva part el Pla va perdre l’oportunitat d’empatar el partit, i intentar lluitar per la victòria en els minuts finals. Per contra el Cambrils va aprofitar a 1 minut del final del partit la seva oportunitat, i amb un gol de Joan Recasens “Romario”, el tercer d’aquest jugador al partit, va posar el definitiu 3-5 a favor del Cambrils. Tres punts que deixen al Cambrils CH, a l’espera del partit ajornat, en la 10a posició de la classificació amb 23 punts. El proper dissabte, el Cambrils rep la visita del C.T. Barcino, un equip que amb 20 punts ocupa plaça de descens, circumstància que deix palès els pocs punts que separen els equips del mig de la taula. El partit es disputarà al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, el dissabte dia 26 de gener, a les 21:30 h.

Comenta aquest article