Informació general

La Guàrdia Civil deté el propietari del locutori del carrer de Colom que va ser registrat el passat dijous

Per Redacció

Imatge del passat dijous al vespre, quan es va intervenir en el locutori situat en el carrer de Colom

La Guàrdia Civil de Cambrils amb la col·laboració de la Policia Local de Cambrils van detenir el passat dijous 17 de gener cap a les onze de la nit, un veí de Riudoms –Abdelslam L. de 37 anys d'edat i de nacionalitat marroquina– com a presumpte autor d'un delicte contra la propietat intel·lectual.

El detingut regentava un locutori a Cambrils, on una inspecció de la Patrulla Fiscal de la Guàrdia Civil va detectar sistemes operatius instal·lats sense llicència a onze equips informàtics que van ser precintats. Aquesta detenció doncs, es va produir hores després que la Policia Local de Cambrils i la Guàrdia Civil escorcollessin el locutori que hi ha al número 18 del carrer de Colom, a l'Eixample Platja. Segons va informar la Policia Local,
a rel de vàries denúncies ciutadanes i anònimes que s'havien rebut a la policia "sobre certes activitats il·lícites que es detecten en aquest locutori" es va comprovar que es podien tractar de presumptes faltes i delictes contra la propietat intel·lectual, fraus i irregularitats.

La Guàrdia Civil ha instruït diligències, i el detingut passa a disposició judicial del Jutjat Número 3 de Reus.

Comenta aquest article