Informació general

Un grup d'alumnes de segon d'ESO de l'IES Cambrils visiten el consistori cambrilenc

Per Redacció

El grup d'alumnes i el professor, Jaume Borràs, amb l'alcalde, Robert Benaiges, ahir, a la sala de plens de la Casa de la Vila

28 alumnes de segon curs d'ESO de l'IES Cambrils van visitar ahir l'Ajuntament de Cambrils. Durant la visita, van poder visitar les diferents instal·lacions del consistori cambrilenc.
L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– també va participar en l'activitat i va poder explicar als alumnes diferents qüestions relacionades amb la gestió de l'administració municipal com: la funcionalitat dels plens, els pactes de govern, les competències de l'alcalde o dels regidors de l'Ajuntament o la constitució del consistori. Robert Benaiges també va explicar als alumnes, una mica d'història de Cambrils, la simbologia de l'escut i els colors de la ciutat.

Durant la visita al consistori, els alumnes de l'IES Cambrils també van poder visitar la sala de plens, on van poder realitzar diferents preguntes a l'alcalde de Cambrils sobre temes d'actualitat, obres al municipi o detalls sobre el funcionament de la casa.

Aquesta activitat forma part de les visites que, periòdicament els centres escolars de Cambrils poden fer a les instal·lacions del consistori per conèixer de primera mà el seu funcionament i poder parlar amb l'alcalde del municipi. La d'ahir ha estat la primera de l'any 2008.

Comenta aquest article