Informació general

L'Ajuntament posa en marxa la Targeta Resident, amb descomptes del 50% en les zones blaves del municipi

Per Redacció



Zona blava de l'avinguda de la Diputació
L'Ajuntament de Cambrils posa en marxa la Targeta Resident, un servei que permet obtenir una bonificació del 50% a les zones d'estacionament limitat sota control horari i règim tarifari (zones blaves) del municipi.

Per poder sol·licitar aquest servei, cal que la persona estigui empadronada a Cambrils, tingui més de 18 anys i sigui titular d'un vehicle (turisme) registrat al padró municipal de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, i tenir al corrent el pagament de deutes municipals. Cada vehicle té dret a una targeta resident, així doncs, qualsevol persona amb més d'un vehicle al seu nom pot disposar de més d'una targeta.

La targeta és una targeta-moneder, recarregable a qualsevol dels expenedors de tiquets de la zona blava, i és vàlida per a l'any en curs i per a l'estacionament en zona blava del vehicle corresponent prèvia extracció del tiquet bonificat. La targeta va configurada amb una càrrega inicial de 10 hores gratuïtes d'estacionament –4 euros d'import–. Un cop gastat aquest import, que servirà a l'usuari per provar i familiaritzar-se amb el sistema, s'haurà de carregar la targeta en qualsevol de les màquines de zona blava del municipi, fins a un import màxim de 30 euros i així successivament. L'import utilitzat s'anirà restant del total de la targeta fins a esgotar-se. Amb la targeta, el preu de l'hora d'estacionament en zona blava serà de 0,40 euros, en lloc dels 0,80 que val per a la resta d'usuaris.
Recordem que la zona blava de Cambrils és gratuïta durant els mesos d'hivern –a excepció de l'aparcament de la plaça del Pòsit– i que funciona entre els mesos de juny i setembre.

El passat divendres 25 de gener ja es va començar a tramitar la targeta. Per a l'obtenció de la Targeta Resident cal dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el seu horari habitual, de dilluns a dijous de les 8.30 a 18.00 hores i divendres de les 8.30 a les 14.00 hores.

Comenta aquest article