Esports

El FC Cambrils obté una important victòria davant el Júpiter que el col·loca fora dels llocs de descens

Per Redacció

Un jugador del Cambrils cau dins de l'àrea del Júpiter, en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Júpiter 0

El Cambrils va patir de valent per a guanyar el cuer de la classificació, el Júpiter, ja que va haver de jugar més de la meitat del partit amb un jugador menys per l'expulsió, amb vermella directe, de Manu. El primer gol el va fer Pedro, al minut 73 de partit, després de rematar una pilota que venia rebutjada del porter visitant. Fernando va marcar el segon gol amb una impressionant volea que es va colar pel costat de la base del pal de la porteria, en el minut 94 del partit. El millor de tot, els gols i el resultat que aparta el Cambrils dels llocs de descens.
La propera setmana el Cambrils jugarà al camp del Viladecans

Primera Territorial


Aldeana 2 - Oleastrum 0

L'Aldeana va dominar el partit des de l'inici, amb un joc d'equip molt complet. Tot i les baixes dels locals, l'Aldeana va avançar-se en el marcador poc abans del descans amb un gol de Cuquet en el minut 43. En la represa, els locals van continuar amb el domini del joc i del marcador, i poc abans de finalitzar el partit van poder marcar el definitiu 2 a 0, obra de Rumbau en el minut 88. Amb aquesta derrota, l'Oleastrum es situa en la tretzena posició de la classificació i rep la setmana vinent a l'Alcanar, situat en la quarta posició.


Segona Territorial

Constantí 3 - Vilafortuny 2

Nova ensopegada del Vilafortuny en camp contrari contra el Constantí per 3 a 2.El Vilafortuny va iniciar la primera part del partit de manera immillorable amb dos gols a favor, el primer de Suli i el segon obra de José. A falta d'uns minuts per a finalitzar la primera part, el Vilafortuny va encaixar un gol, fet que va fer posar als cambrilencs molt nerviosos. Als 30 minuts de joc de la represa, el Constantí va tornar a marcar de còrner directe, cosa que va descentrar totalment al Vilafortuny. A falta de pocs minuts per finalitzar el partit, els locals van aconseguir marcar el definitiu 3 a 2 i endur-se la victòria.El Vilafortuny està en el setzè lloc de la classificació i la propera jornada rep la visita de l'Esc SP i SP.

Bàsquet

Sènior masculí A

CB Olesa C 60 - CB Cambrils 58

L'equip sènior del Club Bàsquet Cambrils va veure frenada la seva excel·lent ratxa aquest cap de setmana davant l'Olesa. Els cambrilencs van caure en camp contrari per tant sols dos punts de diferència en un partit molt renyit que finalment va resoldre's a favor dels locals. Malgrat la derrota per 60 a 58, el Cambrils es manté en la part alta de la classificació.


Hoquei

Cambrils CH 1 - CT Barcino 4

Aquest cap de setmana s’ha disputat la última jornada de la primera volta del campionat de 1ª Catalana d’hoquei patins del grup A. El Cambrils va rebre la visita del CT Barcino, un equip que es trobava a tres punts del Cambrils, i venia de perdre a casa en la darrera jornada. El Cambrils no va saber trobar el ritme del partit, i el Barcino es va aprofitar d’aquesta circumstància per inaugurar el marcador al minut 12, i avançar-se per 0-2 al minut 20, marcador amb el què va finalitzar la primera part, després de fallar el Cambrils un penal a 17 segons del final. A la segona part, el Cambrils va posar més ganes que encert. Un gol fantasma, que no va pujar al marcador, i alguna decisió arbitral en contra dels interessos dels cambrilencs, no van ajudar a millorar el joc dels locals, mentre el Barcino feia pujar el 0-3. Un nou penal fallat pel Cambrils al minut 12, no va facilitar les coses als cambrilencs, que cada cop veien més difícil remuntar el partit. El primer gol del Cambrils no va arribar fins al minut 17 de la segona part, fruit d’un fort tir des de fora de l’àrea d’Isaac Muñoz que va sorprendre al porter visitant. Però l’alegria va durar poc, perquè 2 minuts més tard el Barcino va sentenciar el partit amb el 1-4 definitiu. Tot i el resultat negatiu, el Cambrils manté la 10a posició en la classificació.
El proper divendres, a les 22:00 hores, el Cambrils rep al Palau Municipal d’Esports al CH Corbera.

Comenta aquest article