Informació general

L'Ajuntament es reuneix amb el director de l'INEFC per tractar la futura implantació d'una facultat al Camp

Per Redacció



Robert Benaiges i Joan Recasens, juntament amb Andreu Camps, en la reunió d'ahir
L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– i el regidor d'Esports –Joan Recasens– van mantenir ahir dimarts una trobada amb el director de l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya –Andreu Camps– per tal de tractar la futura implantació d'una facultat d'INEFC al Camp de Tarragona i manifestar l'interès del consistori cambrilenc per a que aquesta s'ubiqui a Cambrils.

Aquesta visita ha estat la primera presa de contacte entre l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya per tal de plantejar aquesta possibilitat. Des del consistori es considera que Cambrils reuneix les condicions idònies per acollir aquest equipament, ja que en els darrers anys s'ha fet una aposta important en l'àmbit esportiu, tant des del punt de vista de les noves instal·lacions, com la construcció de la pista d'atletisme, com en el foment dels hàbits saludables a través de l'activitat física i l'esport amb la redacció del Mapa d'Equipaments Esportius Municipals (MIEM). Un document, que vol ser un document per definir les polítiques esportives al municipi i planificar els futurs equipaments. Cal destacar també, que Cambrils compta amb uns 50 clubs esportius i prop de 2.500 persones que realitzen alguna modalitat esportiva.

D'altra banda, des de l'àrea de Turisme també s'han realitzat diverses activitats dirigides a captar nous mercats sobre turisme esportiu, motivats pels esports nàutics. Així doncs, des del Patronat de Turisme de Cambrils s'està treballant per aconseguir la certificació de Destinació de Turisme Esportiu.

Comenta aquest article