Informació general

L'Oficina de Català de Cambrils posa en marxa dotze cursos de català de diferents nivells per aprendre la llengua

Per Redacció

Demà dijous 7 de febrer, s'iniciarà la matriculació per al nou alumnat dels cursos de llengua catalana organitzats pel Consorci per a la Normalització Lingüística, des de l'Oficina de Català de Cambrils.

En concret, s'ofereixen prop de 300 places de diferents nivells: bàsic i elemental, adreçats a les persones que volen aprendre a parlar en català, i intermedi i de suficiència, adreçats a aquelles persones que ja hi parlen, però que volen aprendre a escriure-hi adequadament.

Cal destacar que l'Oficina de Català de Cambrils ha ampliat l'oferta de cursos de nivell bàsic, tres dels quals estan finançats per la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, gràcies a la col·laboració de dues entitats cambrilenques com l'Asociación Latinoamericana para la Integración y la Cultura de Cambrils (ALPICC) i la Unión Latinoamericana Catalana de Cultura.

L'oferta adreçada a persones no catalanoparlants es completa amb el curs de català d'urgència al restaurant, adreçat al personal de les empreses de restauració i també a les persones que busquen feina en aquest sector amb l'objectiu d'adquirir recursos bàsics per atendre en català els clients, en un curs de 7,5 hores de durada.

En relació als nivells intermedi i de suficiència, a més de cursos presencials també s'ofereixen cursos a distància. Aquesta modalitat d'ensenyament s'adreça a les persones catalanoparlants que volen aprendre de forma autònoma.

Les persones interessades a inscriure's als cursos poden adreçar-se, a partir del dia 7 de febrer, de les 9 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores, a l'Oficina de Català de Cambrils, situada al Centre Cultural i Ocupacional. Si no tenen un certificat previ, en aquest període podran fer una prova de col·locació inicial per determinar quin nivell els correspon cursar. El període d'inscripció finalitzarà el dia 15 de febrer i els cursos començaran els dies 18 i 19 de febrer. La informació es pot consultar a les pàgines web www.cpnl.cat/reus i a www.cambrils.org/cultura o per telèfon al 977 792 688.

Comenta aquest article