Informació general

El exprofessors de l'Escola d'Adults pregunten per la querella que el govern municipal els havia d'interposar

Per Redacció

Roda de premsa del mes de novembre de 2007 dels exprofessors de l'Escola Municipal d'Adults de Cambrils
Roda de premsa del mes de novembre de 2007 dels exprofessors de l'Escola Municipal d'Adults de Cambrils

Els exprofessors de l'Escola d'Adults que el passat mes de novembre van denunciar públicament el seu particular calvari dins el departament d'Educació de l'Ajuntament de Cambrils van enviar, ahir, un comunicat preguntant per la querella que l'Ajuntament va dir que els interposaria.  Sota el títol de "On és la querella?" els exprofessors recorden que ara fa tres mesos de l'anunci públic per part de l'alcalde, Robert Benaiges, d'una querella als cinc exprofessors de l'Escola d'Adults, "en cara no tenim cap notificació de la querella criminal, paraules que li van servir, creiem, en el seu dia, per aturar la repercussió del nostre cas davant els mitjans de comunicació i per intentar fer-nos callar".

El comunicat continua dient que "ens reiterem en tot el que vam dir, des del canvi de les bases fins a la nostra marxa del centre per raons de salut física i mental. Mantenim tot el que vam defensar davant els mitjans, la nostra manifestació pública dels fets ocorreguts a l'Escola d'Adults".

Finalment el comunicat acaba dient que "després de l'anunci de la demanda, la presentació d'una documentació incompleta a la premsa per part del senyor Matas no és adequada. El lloc on l'ha de presentar és als tribunals on tots podem parlar. On és la querella senyor Benaiges i senyor Matas?".

Resposta del govern municipal

El govern municipal va respondre ràpidament el comunicat dels exprofessors amb un altra comunicat on concretava que la junta de govern del passat 9 de novembre havia pres l'acord, per unanimitat, "d'interposar una querella criminal contra les persones que figuren en diverses ocasions als mitjans escrits com a expersonal docent de l'Escola d'Adults de l'Ajuntament de Cambrils". La junta de govern d'aquell dia també va decidir encarregar la direcció de l'acció legal a un lletrat col·legiat especialitzat així com que des de l'àrea d'Ensenyament es preparés la documentació oportuna per fonamentar la querella.

Posteriorment, la junta de govern del 7 de desembre va prendre l'acord d'encarregar a l'advocat Javier Ignacio Prieto Rodríguez la direcció de la querella criminal contra l'expersonal de l'Escola d'Adults

 

Comenta aquest article