Informació general

Es posa en marxa el curs de gastronomia "Les cuines de la Mediterrània" dins de les IV Jornades de la galera i la cuina marinera

Per Redacció

Amb motiu de les IV Jornades de la Galera i de la cuina marinera de Cambrils es posa en marxa un curs de gastronomia sota el títol de "Les cuines de la Mediterrània".

Aquest es farà al Centre Cultural i Ocupacional entre els dies 12 de febrer i 6 de març, tots els dimarts i els dijous de les 9.30 a les 12.30 hores, amb una durada total de 24 hores. El curs serà impartit pel professor Pep "Salsetes", que donarà a conèixer a través d'explicacions teòriques i pràctiques alguns detalls de la cuina mediterrània, passant per la cuina catalana i balear fins a les cuines del nord d'Àfrica, i d'altres punts com Grècia, Turquia, Sicília, Sardenya, l'Alguer, Còrsega o Provença. En el curs es donarà informació i contextualització sobre les diferents gastronomies i també es faran demostracions en directe per elaborar els diferents plats. El curs serà molt variat, ja que un dia s'elaboraran plats de carn i l'altre dia s'elaboraran plats de peix.

El curs té un preu de 10 euros, està subvencionat per la Diputació de Tarragona i està gestionat per la Fundació Pere Tarrés.
Per més informació i per tal de gestionar la matrícula cap adreçar-se al Centre Cultural i Ocupacional o trucant el telèfon 977 369 060. El període d'inscripció encara està obert, fins al dia de l'inici del curs, ja que encara queden places disponibles.

Comenta aquest article