Es posa en marxa el curs de gastronomia "Les cuines de la Mediterrània" dins de les IV Jornades de la galera i la cuina marinera
Amb motiu de les IV Jornades de la Galera i de la cuina marinera de Cambrils es posa en marxa un curs de gastronomia sota el títol de "Les cuines de la Mediterrània".
Aquest es farà al Centre Cultural i Ocupacional entre els dies 12 de febrer i 6 de març, tots els dimarts i els dijous de les 9.30 a les 12.30 hores, amb una durada total de 24 hores. El curs serà impartit pel professor Pep "Salsetes", que donarà a conèixer a través d'explicacions teòriques i pràctiques alguns detalls de la cuina mediterrània, passant per la cuina catalana i balear fins a les cuines del nord d'Àfrica, i d'altres punts com Grècia, Turquia, Sicília, Sardenya, l'Alguer, Còrsega o Provença. En el curs es donarà informació i contextualització sobre les diferents gastronomies i també es faran demostracions en directe per elaborar els diferents plats. El curs serà molt variat, ja que un dia s'elaboraran plats de carn i l'altre dia s'elaboraran plats de peix.
El curs té un preu de 10 euros, està subvencionat per la Diputació de Tarragona i està gestionat per la Fundació Pere Tarrés.
Per més informació i per tal de gestionar la matrícula cap adreçar-se al Centre Cultural i Ocupacional o trucant el telèfon 977 369 060. El període d'inscripció encara està obert, fins al dia de l'inici del curs, ja que encara queden places disponibles.
Aquest es farà al Centre Cultural i Ocupacional entre els dies 12 de febrer i 6 de març, tots els dimarts i els dijous de les 9.30 a les 12.30 hores, amb una durada total de 24 hores. El curs serà impartit pel professor Pep "Salsetes", que donarà a conèixer a través d'explicacions teòriques i pràctiques alguns detalls de la cuina mediterrània, passant per la cuina catalana i balear fins a les cuines del nord d'Àfrica, i d'altres punts com Grècia, Turquia, Sicília, Sardenya, l'Alguer, Còrsega o Provença. En el curs es donarà informació i contextualització sobre les diferents gastronomies i també es faran demostracions en directe per elaborar els diferents plats. El curs serà molt variat, ja que un dia s'elaboraran plats de carn i l'altre dia s'elaboraran plats de peix.
El curs té un preu de 10 euros, està subvencionat per la Diputació de Tarragona i està gestionat per la Fundació Pere Tarrés.
Per més informació i per tal de gestionar la matrícula cap adreçar-se al Centre Cultural i Ocupacional o trucant el telèfon 977 369 060. El període d'inscripció encara està obert, fins al dia de l'inici del curs, ja que encara queden places disponibles.