Informació general

El projecte de construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra comença a prendre forma

Per Redacció

El projecte de construcció de la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra de Cambrils comença a prendre forma. La comissaria es construirà a l'extrem d'un solar destinat a equipaments –situat a la zona del Nou Cambrils– al costat de la riera i limitant al nord amb el carrer de Maria Aurèlia Capmany, a l'est amb el carrer de Rosa Sensat i al sud amb l'avinguda d'Adelaida.

El solar té una forma trapezoïdal, amb els costats més grans de 55 i 50 metres aproximadament. La superfície total de la parcel·la és de 2.403, 60 metres quadrats. El projecte de comissaria consisteix en planta baixa i pis, amb una superfície construïda de 1.864,04 metres quadrats.

Conceptualment, la planta primera és un cos prismàtic que s'aixeca del terreny. La planta baixa esdevé com un basament del volum superior, es retira de la façana i crea una zona porxada marcant l'accés públic. A la planta baixa se situarà l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), l'aparcament interior amb 10 places d'aparcament per a cotxes i 12 places de motos i l'àrea de detinguts. A la planta superior s'hi situaran l'àrea de serveis dels mossos, les instal·lacions i l'àrea de comissaria restringida. A més, dins del perímetre de la parcel·la hi haurà un aparcament descobert amb 15 places.

La redacció del projecte de la comissaria de districte de Cambrils es va adjudicar a l'empresa Haz Arquitectura, S.L. El passat 31 de gener, GISA va adjudicar les obres de construcció a l'empresa Construccions Rubau SA per un import total de 3.423.692, 60 euros.

Comenta aquest article