Informació general

CCOO i el Consorci per a la Normalització Lingüística posen en marxa un nou curs de català al Centre Cívic Les Basses

Per Redacció

El proper 18 de febrer s'iniciarà el curs que Comissions Obreres (CCOO), amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, organitza a Cambrils.

Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu; i per tant, en són destinataris destinataris els treballadors i treballadores en actiu. Les persones que superin la prova d'assoliment obtindran un certificat oficial del Consorci per a la Normalització Lingüística.

El curs té una durada de 120 hores i es farà al Centre Cívic Les Basses, de dilluns a dijous de les 19.30 a les 21.30 hores. Les matriculacions es faran els dies 13 –entre les 18 i les 20 hores– i el 14 de febrer –entre les 9 i les 13 hores i entre les 18 i les 20 hores–. A l'hora de fer la inscripció caldrà portar una fotocòpia del DNI, una fotocòpia de la capçalera del full de la nòmina i una fotocòpia del certificat que acrediti que es té el títol de nivell B de català. Les persones que no acreditin coneixements de nivell B o equivalent hauran de fer una prova de nivell els dies 7, 8, 11 i 12 de febrer, en un horari de les 9 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores a l'Oficina de Català de Cambrils.

Per més informació es pot consultar la pàgina web www.ccoo.cat/tarragona, trucar al telèfon 977 228 396 o bé a l'adreça de correu electrònic snl-tarragona@ccoo.cat.

Comenta aquest article