Informació general

La Costa Daurada central va registrar una ocupació del 32% durant el passat mes de gener

Per Redacció

L'ocupació hotelera a la Costa Daurada central durant aquest primer mes de l'any 2008 ha estat d'un 32% del total de les places ofertades, segons les dades facilitades per l'Observatori de la Fundació d'Estudis Turístics de la Costa Daurada a l'Associació Hotelera Salou - Cambrils - La Pineda.

Aquest percentatge, en comparació amb el registrat durant el mateix període de l'any 2007 que va ser d'un 37%, suposa per tant, una baixada de cinc punts. Tot i aquesta disminució de l'ocupació hotelera durant el passat mes de gener, el vicepresident de l'Associació Hotelera –Joan Antoni Padró– ha valorat que aquesta disminució "no es pot qualificar com a rellevant, ja que enguany hi ha hagut més places hoteleres ofertes i per aquest motiu baixa el percentatge, i pel que fa al total de visitants és pràcticament el mateix".

Durant el passat mes de gener es van ofertar un total de 4.965 llits dels 44.863 que hi ha en total. L'any anterior, el gener de 2007, l'oferta va ser de 4.770 llits dels 44.935 que hi havia aleshores.

Comenta aquest article