Informació general

Els ajuntaments de Cambrils, Salou i Vila-seca signen un nou conveni del programa juvenil "Carretera i manta"

Per Redacció



Moment de la signatura del conveni, amb els alcaldes Josep Poblet, Antonio Banyeres i Robert Benaiges
Els alcaldes de Cambrils –Robert Benaiges–, de Salou –Antonio Banyeres– i de Vila-seca –Josep Poblet– van signar ahir al matí el conveni per tirar endavant la setena edició del programa d'activitats per a joves "Carretera i manta", organitzat per les regidories de Joventut dels tres municipis.

El programa d'aquest any 2008 inclou un total de 64 activitats, 18 més que l'any passat i un pressupost total de 247.039,64 euros. Més de la meitat d'aquestes activitats corresponen a cursos formatius, mentre que la resta són activitats de caire cultural i d'oci, com viatges, sortides i esquiades.

El programa "Carretera i manta 2008" oferirà durant tot l'any un total de 198 dies d'activitats dirigides a joves de fins als 30 anys. Durant el primer trimestre s'oferiran 19 activitats, entre les quals hi destaca el curs de conversa d'anglès, uns tallers de cuina, de maquillatge, de massatges i sortides a les estacions d'Ordino, Espot i Portainé. En el segon trimestre es duran a terme nous tallers de conversa de francès, un bateig de submarinisme, visites als salons Futura, Expodidàctica, Saló del Còmic o un curs de primers auxilis, entre les 25 activitats que es faran. Durant el tercer trimestre hi destacaran els tallers de tai-txi, un taller d'iniciació al djembé o un curs d'informàtica. Com a novetats d'aquest 2008, hi podem destacar els tallers d'iniciació a la batuka, els curs de la "dansa del ventre", el paintball, una sortida a l'Expo de Saragossa, una sortida a Menorca o diferents cursos sobre hip-hop, un curs de monitor de futbol sala i futbol o un curs de monitor de voleibol.

Tant els tres alcaldes dels tres municipis, com els regidors de Joventut van destacar ahir l'excel·lent èxit de participació que té el programa. De fet, el "Carretera i manta" va tenir l'any passat un total de 2.286 participants, mentre que enguany ja es preveu que hi participin un total de 2.799 joves.

Comenta aquest article