Cultura

S'inaugura l'exposició Un mundo de festivales de l'artista Inmaculada Martínez Corral

Per Lluís Rovira i Barenys

L'autora de l'exposició Inmaculada Martínez Corral davant de dues de les seves obres

L'Espai El Pati del Centre Cultural i Ocupacional va acollir, el passat divendres al vespre, la inauguració de l'exposició Un mundo de festivales, de Inmaculada Martínez Corral. Es tracta d'un conjunt d'olis, aquarel·les i dibuixos de retrats de persones que representen un conjunt de viatges que l'artista ha fet per tot el món. Segons explicava Inmaculada Martínez, "en aquesta exposició hi ha respresentada, sobretot, la part asiàtica que és la part del meu cor que està més proper a ell ja que tinc una cunyada d'Indonèsia. L'exposició reflecteix una mica la meva forma de veure els viatges, entrar en contacte amb la gent i no anar de pressa i quedar-se amb el més superficial".

Inmaculada Martínez viu a Barcelona tot i que durant 10 anys va viure a Cambrils. Tal com ella mateixa va comentar, "vaig començar tard a la pintura. Vaig fer Dret però m'hauria agradat fer Belles Arts. Des que em vaig casar he viatjat molt seguint el meu marit i la veritat és que fa 10 anys justos que vaig començar a pintar". Inmaculada Martínez ha exposat diverses vegades a Barcelona i ara està preparant una exposició sobre els edificis d'aquesta ciutat.

L'acte d'inauguració de l'exposició va anar a càrrec de l'alcalde, Robert Benaiges, L'exposició es podrà visitar a l'Espai El Pati fins el proper 26 de febrer.

Comenta aquest article