Informació general

S'aproven les obres d'arranjament del camí del Corralet

Per Redacció

Aspecte del camí del Corralet, situat entre el vial del Cavet i l'avinguda de la Diputació

L'Ajuntament va aprovar el passat divendres 8 de febrer en junta de govern, el plec de clàusules de les obres de construcció d'una vorera al camí del Corralet.

Aquest vial discorre verticalment al mar, entre el vial del Cavet i l'avinguda de la Diputació a la zona de l'Esquirol. El tram que s'arranjarà pertany al sector 20 (antic polígon 68) situat entre l'antic polígon 74 i l'antic polígon 69. Aquest sector encara no està urbanitzat i només existeix un camí pavimentat, el camí del Corralet. Aquest camí disposa d'un enllumenat molt precari sostingut amb postes de fusta i també una línia telefònica aèria que dóna servei a l'antic polígon  74. Aquest tram de vial està força transitat tant per vehicles com per vianants, els quals no tenen un espai propi per a caminar.

Per tal de garantir la seguretat dels vianants i degut a que a curt termini no es preveu la urbanització del sector 20, l'Ajuntament construirà una vorera de tres metres d'amplada al voral oest del camí del Corralet. El projecte es complementarà amb la instal·lació d'un nou enllumenat i el soterrament de la línia telefònica, mentre que en una propera actuació es preveu la nova pavimentació de la calçada d'aquest tram del camí del Corralet. El pressupost d'execució d'aquestes obres és de 49.797,96 euros.

Comenta aquest article