Informació general

Robert Benaiges és nomenat president de la subcomissió de turisme de la Federació de Municipis

Per Redacció

L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– és des d'aquest passat dilluns 11 de febrer, el nou president de la subcomissió de turisme de la Federació de Municipis.

En un acte celebrat a Barcelona –a la seu de la Federació de Municipis– es van escollir els dos vicepresidents de la Comissió de Comerç i Turisme, que presideix l'alcalde de Sitges, Jordi Baijet. En aquest acte, Robert Benaiges va ser nomenat responsable de la comissió de turisme i l'alcalde de Santa Coloma de Gramenet –Joan Carles Mas– va ser nomenat responsable de la comissió de comerç.
Les principals competències que tindrà Robert Benaiges com a responsable de la subcomissió de turisme seran tasques de coordinació i elaboració d'iniciatives i propostes per a que la Federació de Municipis les pugui elevar a d'altres organismes superiors competents, tant de l'administració autonòmica com estatal.

En aquesta mateixa trobada, també es van tractar altres temes més concrets que afecten el sector turístic, com ara el desenvolupament de la Llei de Turisme, el finançament dels municipis turístics i la problemàtics de la Llei del Dret a l'habitatge en relació als habitatges destinats a l'ús turístic.

Comenta aquest article