Informació general

L'Ajuntament organitza un curs d'atenció a les persones amb discapacitat, adreçat a treballadors municipals

Per Redacció

Entre ahir i avui s'està realitzant un curs d'atenció a les persones amb discapacitat –organitzat des de la Regidoria de Polítiques Socials i Salut– adreçat als treballadors de l'Ajuntament i de manera especial, a aquells treballadors que mantenen un tracte directe amb el públic, per tal de poder prestar una atenció adient a les persones amb algun tipus de discapacitat.

Aquest curs es tracta d'una reedició del curs que ja es va realitzar l'any passat, ja que alguns treballadors no van poder assistir-hi. Les dues sessions del curs són impartides per Manel Martí i Salvador –diplomat en Ciències Empresarials i president de l'Associació Catalana de Cecs i Disminuïts Visuals de la Fundació per la Investigació de la Visió i de l'Aula d'Estudis Socials–.

Un dels principals objectius d'aquest curs –en el qual hi participen una vintena de treballadors i treballadores de diferents departaments de l'Ajuntament– és comprendre els aspectes bàsics que cal tenir en compte per una bona comunicació en l'atenció a una persona usuària amb disminució, i l'adquisició i comprensió d'estratègies de relació amb les persones amb discapacitat.

Comenta aquest article