El curs "Les cuines de la Mediterrània" acosta als alumnes l'ampli ventall gastronòmic mediterrani
Imatge del curs de gastronomia ahir al matí, al Centre Cultural |
El passat dimarts es va iniciar al Centre Cultural, el curs de gastronomia "Les cuines de la Mediterrània", en el marc de les quartes Jornades de la Galera i de la cuina marinera de Cambrils.
Una quinzena d'alumnes assistien ahir dijous a la segona classe d'aquest curs impartit pel professor Pep "Salsetes". El curs dóna a conèixer d'una manera molt pràctica i visual, els principals detalls i secrets de l'àmplia cuina mediterrània, passant des de la cuina catalana i balear fins a les cuines del nord d'Àfrica, i d'altres punts com Grècia, Turquia, Sicília, Sardenya, l'Alguer, Còrsega o Provença. El curs té una vessant teòrica i pràctica a les classes i és molt variat, ja que un dia s'elabora un plat de carn i a la classe següent s'elabora un plat de peix.
El curs de gastronomia "Les cuines de la Mediterrània" s'allargarà fins al proper 6 de març. Aquest està subvencionat per la Diputació de Tarragona i està gestionat per la Fundació Pere Tarrés.