Aquest diumenge es farà una fregida de galeres i una calçotada a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola
Durant els propers dies seguiran els actes programats en les quartes Jornades de la galera i la cuina marinera de Cambrils d'enguany.
Aquest proper diumenge al matí, a partir de les 10, tindrà lloc l'acte anomenat "Amb gust d'oli i calçots". A les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola situades a la carretera de Montbrió es farà una fregida de galeres i d'altres peixos de la nostra costa amb oli extra verge de la DO Siurana, i també es faran calçots de Cambrils. Per a tothom que vulgui gaudir d'aquesta fregida de productes, el preu de la degustació serà de 2 euros i el preu de la degustació amb cava serà de 3 euros.
D'altra banda, el dilluns 18 de febrer es farà un nou acte, "L'aroma del vi". En aquesta ocasió serà un tast de vins de la DO Priorat, Genium i Clos Berenguer. L'acte tindrà lloc al Parc Samà i s'hi podrà participar fent una reserva prèvia al telèfon 977 794 679 o a l'adreça de correu electrònic pciutat@cambrils.org.
Aquest proper diumenge al matí, a partir de les 10, tindrà lloc l'acte anomenat "Amb gust d'oli i calçots". A les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola situades a la carretera de Montbrió es farà una fregida de galeres i d'altres peixos de la nostra costa amb oli extra verge de la DO Siurana, i també es faran calçots de Cambrils. Per a tothom que vulgui gaudir d'aquesta fregida de productes, el preu de la degustació serà de 2 euros i el preu de la degustació amb cava serà de 3 euros.
D'altra banda, el dilluns 18 de febrer es farà un nou acte, "L'aroma del vi". En aquesta ocasió serà un tast de vins de la DO Priorat, Genium i Clos Berenguer. L'acte tindrà lloc al Parc Samà i s'hi podrà participar fent una reserva prèvia al telèfon 977 794 679 o a l'adreça de correu electrònic pciutat@cambrils.org.