Informació general

L'assemblea general de l'Entitat Urbanística de Conservació d'Els Ametllers aprova la seva dissolució

Per Redacció

L'assemblea general de l'Entitat Urbanística de Conservació de la urbanització Els Ametllers va aprovar, ahir diumenge, la seva dissolució degut a l'elevada morositat que pateix l'entitat, que ha estat qualificada pel seu president, Alejandro Altés, de "dramàtica i equiparable a la fallida".

Segons un comunicat emès per aquesta entitat, "l'asfíxia econòmica és deguda a que l'Entitat no té eines per lluitar contra la morositat. Així, durant el tràmit de liquidació de l'Entitat Urbanística de Conservació, la Comissió que s'ha de crear traslladarà a la Corporació Municipal tots els propietaris que no hagin pagat perquè sigui aquesta qui es faci càrrec del cobrament efectiu de les quantitats pendents."

Pressupost provisional

Per a dissoldre la Entitat Urbanística s'han de donar dues condicions, que la urbanització tingui consolidada l'edificació en dues terceres parts, circumstància que ja es dona, i la conservació com a mínim durant cinc anys a partir de la recepció de les sobres d'urbanització. Aquesta darrera condició es complirà el 10 de maig de 2008.

L'Assemblea General de l'Entitat també va aprovar un pressupost de 15.000 euros fins el 30 d'abril de 2008. D'altra banda, l'Associació de Veïns Els Ametllers es va oferir per a difondre entre els veïns dels Ametllers, a través del lloc web de l'associació http://elsametllers.blogspot.com/ tota la informació del procés de liquidació de l'entitat amb l'Ajuntament

Comenta aquest article