Informació general

El Tast de vins de la DO Priorat reuneix poc més d'un centenar de persones

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment del tast de vins que es va celebrar ahir al vespre al Parc Samà

Les Jornades de la Galera i la Cuina Marinera van celebrar, ahir al vespre, un nou acte. Aquest cop es tractava del Tast de vins de la DO Priorat, concretament dels vins de les bodegues Genium i Clos Berenguer, en un acte que es va celebrar al Parc Samà i que va comptar amb la presència de poc més d'un centenar de persones.

Aquests dues bodegues, amb una clara vinculació cambrilenca, van aportar quatre vins, cadascuna, al tast. Primer que tot, però, Francesc Berenguer, propietari de les bodegues Clos Berenguer, i Ricard Abella, copropietari de les bodegues Genium, van fer una explicació de la història i de l'evolució tant de les seves instal·lacions com de la comercialització dels seus vins.

Els vins tastats van ser el Genium Ximenis, el Genium Celler, el Genium Ecològic i el Genium Costers, de les bodegues Genium, i el Blanc de Botes, el Vi de guarda, el Selecció i el Cabernet, de les bodegues Clos Berenguer.

Comenta aquest article