Cultura

El Centre Cívic de Vilafortuny acull l'exposició de pintura de Juani Segura

Per Lluís Rovira i Barenys

Juani Segura, davant d'un dels seus quadres de l'exposició

El passat divendres al vespre es va inaugurar al Centre Cívic de Vilafortuny l'exposició de pintures de Juani Segura en un acte promogut per l'Associació Cultural de Vilafortuny. Juani Segura viu a Cambrils des de fa cinc anys i és membre d'aquesta entitat. Tot i que aquesta és la seva primera exposició en solitari, Segura fa més de 20 anys que pinta tot i que la seva dedicació ha tingut diferents punts d'inflexió. Tal com ella mateixa manifestava, "ara fa uns set o vuit anys que m'hi dedico més".

Juani Segura es defineix com a autodidacta tot i que, al llarg dels anys, ha anat a classes amb diferents pintors dels que ha après la part tècnica, "de cadascun dels que he anat he pessigat una mica", deia l'artista. En aquesta exposició Segura mostra una mica de tota la seva producció així com de les diferents tècniques que fa servir.

Un cop inaugurada, l'exposició va estar oberta el dissabte al matí a la mateixa sala gran d'activitats del Centre Cívic. Des d'avui quedarà una part d'aquestes obres exposades al passadís del Centre.

Comenta aquest article